SHBA kërkesë KQZ-së për miratimin e vëzhguesve dhe përkthyesve

SHBA kërkesë KQZ-së për miratimin e vëzhguesve dhe përkthyesve

243
0

Ambasada amerikane ne Tirane kerkon nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, te miratoje akreditimin e vezhguesve te saj se bashku me perkthyesit per monitorimin e procesit zgjedhor me daten 30 qershor.

Kjo eshte nje nga pikat e rendit te dites ne mbeldhjen e sotme te Komisionit Qendror te Zgjedhjeve, i cili vijon punen, pavaresisht anulimit te dekretit te Presidentit Meta per 30 qershorin si date e zgjedhjeve vendore.

Për miratimin e vëzhguesve afatshkurtër dhe përkthyesve të Ambasadës Amerikane, për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 30 qershor 2019″- thuhet ne rendin e dites se punes per mbedhjen e saponisur te KQZ-se.