“Sezon turistik i sigurt”, Manastirliu njofton: Po përmbyllet dezinfektimi zonave të nxehta....

“Sezon turistik i sigurt”, Manastirliu njofton: Po përmbyllet dezinfektimi zonave të nxehta. Me rëndësi për shëndetin

12
0

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu ka njoftuar përmes një statusi në Facebook mbylljen e fazës së katërt të dezinsektimit në zonat e nxehta që nga Shkodra, në Lezhë, Tiranë, Durrës, Kavajë, Divjakë, Fier, Vlorë, Himarë, Sarandë, për një sezon turistik të sigurt.

STATUSI I PLOTE

🛑🦗 Po përmbyllet trajtimi i katërt i dezinsektimit në zonat e nxehta, të përcaktuara nga ekspertët e shëndetit publik, që nga Shkodra, në Lezhë, Tiranë, Durrës, Kavajë, Divjakë, Fier, Vlorë, Himarë, Sarandë, për një sezon turistik të #sigurt ✅

🦠 Në këtë situatë epidemie, ky proces ka një rëndësi të veçantë për shëndetin e qytetarëve, për uljen e transmetimit të sëmundjeve infektive dhe shqetësimet nga pickimet dhe reaksionet alergjike❌

#ZgjidhShqipërinë☀️ #SezonTuristikISigurt

🚨 #ShëndetësiaNëGatishmëri