Sazan Guri: Duhen të paktën 90 vite që tërmeti të grumbullojë këtë...

Sazan Guri: Duhen të paktën 90 vite që tërmeti të grumbullojë këtë energji në Durrës (KËSHILLA për fëmijët)

157
0

Ambientalisti i njohur Sazan Guri ka këshilluar qytetarët të mos krijojnë panik, pasi thotë se tërmetet vijnë në shuarje.

Sipas Gurit, duhen të paktën 90 vite që të rikthehen në Durrës tërmetet me energji kaq të madhe sa ai të martës së 26 nëntorit.

Ai thotë se duhet të mbahen afër fëmijët, pasi deklaron se mund të sëmurën.

Këshillat e Sazan Gurit në Facebook:

C’duhet te fiksojme fort?

1. Historia e termeteve nuk njeh termet te trete.

2. Termetet vijne ne shuajrje.

3. Termetet u gjunnjezuan para ndertimeve me standarde.

5. Termeti ne Durres do kohen prej te pakten 90 vjet qe te grumbulloje po kete energji.

5. mblidhni mendjen per femijet, se sindroma apo semundja pas termetit eshte me e keqe se vete termeti.

6. besojini ekspertit gjeolog se eshte e vetmja fushe me gjeresi bashkepunimi dhe jo shkence individuale, dhe jo deliranteve.

cgvjh.png