Sara Hoxha sjell në jetë djalin e dytë e zbulon fytyrën dhe...

Sara Hoxha sjell në jetë djalin e dytë e zbulon fytyrën dhe emrin e veçantë

136
0

Pritjes së ëmbël, i ka ardhur mbrëmë fundi, e fryti i dashurisë që po rritej në barkun e Sara Hoxhës ka ardhur në jetë më 11 tetor.  23-vjeçarja është bërë nënë për herë të dytë e këtë gëzim nuk ka ngurruar ta ndajë me të gjithë ndjekësit e saj. Para pak minutash ka postuar foton më të ëmbël në Instagram  shoqëruar me këto fjalë:

 

“Çmendurisht në dashuri me Romanin tonë, i lindur dje më 11 tetor 2019. Erdhi pak më herët nga se e prisnim, megjithatë  2.9 kilogramë lumturi e pastër”