Sa u pagua Jimmy Kimmel për të udhëhequr Oscar?

Sa u pagua Jimmy Kimmel për të udhëhequr Oscar?

316
0

Mos prisni që Jimmy Kimmel do të marrë një shumë të madhe parash për udhëheqjen e Oscar 2018. Komediani ishte prezantues i kësaj ceremonie edhe në vitin 2017 dhe përmes një interviste zbuloi se ai ishte paguar vetëm 15 mijë dollarë. Këtë shumë, Jimmy e merr edhe për shfaqjen e tij “Jimmy Kimmel Live”. Nuk dihet akoma se sa para ka marrë Jimmy për prezantimin e Oscar 2018, por ka gjasa jo shumë larg kësaj shume.