Sa tatohen njerëzit më të pasur në Shqipëri? Nuk do ta besoni!

Sa tatohen njerëzit më të pasur në Shqipëri? Nuk do ta besoni!

225
0

Arjan Çani i ka drejtuar një pyetje Niko Lerës lidhur me përqindjen që u tatohet nga rroga personave që kanë një pagë më të lartë se mesatarja e përgjithshme në Shqipëri. “1100 individë paguajnë 20% të taksës progresive nga paga e tyre”, ka deklaruar Niko Lera. Kjo përgjigje ka lënë të shokuar Çanin dhe të ftuarit e tjerë, të cilët e kanë konsideruar si një shumë tepër të madhe për vetëm 1100 persona që paguajnë pjesën më të madhe të fitimeve të rrogës.