‘Rroftë shoku Edi’, ja si ‘votojnë’ disa qytetarë në Tiranë

‘Rroftë shoku Edi’, ja si ‘votojnë’ disa qytetarë në Tiranë

337
0

Sot shqiptarët i drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur kryebashiakët e rinj. Për herë të parë që nga pluralizmi, këto janë zgjedhjet ku në shumë prej bashkive nuk ka dy kandidatë në garë, për shkak se opozita, ku bëjnë pjesë shumica e partive të djathta nuk morën pjesë në zgjedhje, me pretendimin se ato nuk janë të lira e të ndershme, duke marrë shkas nga përgjimet e publikuara pak kohë më parë, që lidheshin me blerjen e votave në zgjedhjet lokale 2016 në Dibër dhe një vit më vonë në zgjedhjet e përgjithshme në Durrës.