“Rreth e rrotull globit”, të njohim shtetet nëpërmjet fotove

“Rreth e rrotull globit”, të njohim shtetet nëpërmjet fotove

451
0

Në këtë rubrikë kemi vendosur të publikojmë foto nga çdo vend i botës, foto të bëra vet, që tregojnë histori, kulturë dhe zhvillim.  Ju ftojmë të shikoni fotot të bëra në Kinë, në tre qytete kryesore.