Rregulli i pashkruar që nuk thyhet kurrë nga familja mbretërore britanike

Rregulli i pashkruar që nuk thyhet kurrë nga familja mbretërore britanike

265
0

“Arsyeja ishte padyshim angazhimet e shumta publike dhe takimet e shumta që ata kishin, dhe kurrsesi nuk donin që të mbanin aromë hudhre”, tregon Robb. Edhe pse për ne është shumë e drejtë, për kuzhinierët duhet të jetë shumë e dhimbshme, pasi hudhra është një përbërës kyç në shumë gatime.