Rregulli i pashkruar që nuk thyhet kurrë nga familja mbretërore britanike

Rregulli i pashkruar që nuk thyhet kurrë nga familja mbretërore britanike

336
0

Kemi dëgjuar kohët e fundit se Princi William dhe Dukesha Kate Middleton kanë thyer protokollin me sjelljen e tyre apo edhe me veshjen. Por është një rregull që kurrsesi nuk mund të thyhet në familjen mbretërore. Ndoshta ju mund të mendoni gjëra nga më të ndryshmet, por ka të bëjë me një përbërës që është i ndaluar kategorikisht të përdoret në gatime. Shefi i kuzhinës, Carolyn Robb, i cili më parë ka punuar në Pallatin e Kensingtonit për Princin Çarls dhe Princeshën Diana, zbuloi se ata nuk konsumojnë asnjëherë hudhër. “E vetmja gjë që ishte e ndaluar ishte hudhra”, ka treguar ai. Ky rregull i pa shkruar, por që të gjithë janë në dijeni dhe e zbatojnë në mënyrë shumë të prerë, vijon të ndiqet çuditërisht edhe Kate Middleton së bashku me bashkëshortin e saj Princi William, fëmijët e tyre George dhe Charlotte dhe madje edhe vetë Mbretëresha. Një ndër arsyet më të forta, e që këtu sigurisht bien të gjithë dakord të gjithë, është aroma që mbetet pasi konsumohet hudhra, aq më tepër për familjen mbretërore që janë në shumicën e kohës në kontakt me njerëz të shumtë.