Rona Nishliu bëhet nënë për herë të parë, publikon foton me vajzën

Rona Nishliu bëhet nënë për herë të parë, publikon foton me vajzën

205
0

Këngëtarja Rona Nishliu është bërë nënë.

Rona Nishliu dhe bashkëshorti i saj, Flori, janë bërë prindër për herë të parë.

Rona ka sjellë në jetë vajzën të cilës i kanë vënë emrin Noa, ndërsa ajo është lindur më 19 korrik.