Rituale 5-minutëshe që e bëjnë ditën tuaj më të lumtur

Rituale 5-minutëshe që e bëjnë ditën tuaj më të lumtur

52
0

Çdokush ka një përcaktim të ndryshëm rreth asaj se çdo të thotë një jetë e lumtur, por ka disa rituale të vogla që mund t’ju ndihmojnë të ndiheni më mirë gjatë ditës.

 

Rregullimi i shtratit

 

Edhe pse shumë njerëz mendojnë se është një eufemizëm, rregullimi i shtratit në mëngjes të jep një ndjesi realizimi në fillim të ditës.

 

Të flasësh shkurtimisht me njerëzit e dashur

 

Nuk është nevoja për biseda të gjata, thjesht mund t’u  dërgoni atyre një video argëtuese ose një mesazh të shpejtë.  Nuk duhet shumë për t’u treguar atyre që i ke për zemër. Përveçse do të jeni në kontakt me të rejat në jetën e njerëzve tuaj të dashur, do të ndjeni prezencën e tyre gjatë ditës.

 

Vajra esencialë

 

Aroma e livandës siguron relaks kurse ajo e rozmarinës qetëson trupin dhe mendjen. Zgjidhni atë që përshtatet më tepër me shijet tuaja.

 

Lëvizni për 5 minuta

 

Është shumë e rëndësishme t’i kushtoni pesë minuta në ditë vetes suaj, pavarësisht nëse bëhet fjalë për meditim, kërcim, ose stretching. Është e rëndësishme të filloni të ndiheni të sigurt e të fortë duke mos harruar të falënderoni trupin tuaj për gjithçka që bën për ju.

 

Hani frutin e preferuar

 

Kur ka qenë hera e fundit që keni ngrënë një ananas? Blini frutin tuaj të preferuar dhe kënaquni!