Retë blu elektrike pushtojnë qiellin, të dukshme në muajin qershor

Retë blu elektrike pushtojnë qiellin, të dukshme në muajin qershor

419
0

Deri më tani, gjithë muaji qershor ka ofruar mundësi të shkëlqyera për të admiruar retë e mrekullueshme elektrike me ngjyrë të kaltër që janë të dukshme vetëm disa javë në vit: këto janë imazhet më të bukura nga Evropa dhe Shtetet e Bashkuara.

Qershori po shndërrohet në një muaj fantastik për të parë retë blu. Rrjetet sociale janë plot me fotografi të vëzhgimeve interesante dhe këto re shumë të veçanta u vunë re edhe më shumë në jug duke arritur deri në San Francisko, Kaliforni dhe Paris.

Ky fenomen është dalluar me një përhapje të madhe midis 8 dhe 9 qershorit, por në realitet deri më tani i gjithë muaji qershor ka ofruar mundësi të shkëlqyera për të admiruar këto re nga ngjyra elektrike blu, siç tregohet nga fotot e mrekullueshme në galerinë më poshtë./