Rënie e vazhdueshme e euros dhe dollarit, rritet paundi britanik, njihuni me...

Rënie e vazhdueshme e euros dhe dollarit, rritet paundi britanik, njihuni me këmbimin valutor të ditës së sotme

58
0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe Euros, ndërsa Paundi Britanik ka shënuar rritje. Franga Zvicerane nuk ka pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 106.2, Shitet 107

Euro: Blihet 122.7, Shitet 122.4

Paundi Britanik : Blihet 142.3, Shitet 143.2

Franga Zvicerane: Blihet 115, Shitet 116