Realizoi foto me shoqet, por diçka e tmerrshme u pa në të...

Realizoi foto me shoqet, por diçka e tmerrshme u pa në të (Foto)

538
0

ff_1475390873-2461555

Deborah Heary ka qenë duke u fotografuar me dy shoqe në shtëpinë e saj që ndodhet në Preston të Anglisë, kur i është shfaqur një fytyrë e frikshme.

Për këtë arsye, miqtë dhe familjarët e 36-vjeçares mendojnë se objekti ku banon ajo është ‘pushtuar’ nga fantazma që përngjan me personazhin e filmit ‘Scream’, transmeton Telegrafi.

Nëna e dy fëmijëve, nuk ka e ka parë më herët këtë siluetë të zezë, e cila më kurrë nuk i është shfaqur.

Por, saj nuk po i beson askush dhe që atëherë më nuk i ka shkuar asnjë vizitor.

f_1475390837-4971167