Rama publikon një imazh të transformimit të qendrës së Bashkisë së re...

Rama publikon një imazh të transformimit të qendrës së Bashkisë së re të Kolonjës

276
0

-Kryeministri Edi Rama ka publikuar sot një imazh nga qendra e Bashkisë së re të Kolonjës më 2013 dhe sot.

“Mirëmëngjes dhe ju uroj një ditë të mbarë me këtë imazh të qendrës së Bashkisë së re të Kolonjës më 2013 dhe sot. Kemi bërë shumë. Më shumë akoma mbetet për të bërë. Po ka edhe shumë për të humbur, nëse Partia Socialiste nuk mban, pa të tjerë në prehër, timonin e reformave. Për Shqipërinë që duam me shtet, punë, mirëqenie”, shkruan Rama.