Rama paditi Tieden, një delegacion për lirinë e medias zbarkon në Tiranë

Rama paditi Tieden, një delegacion për lirinë e medias zbarkon në Tiranë

216
0

Qendra Evropiane për Lirinë e Medias dhe Shtypit (ECPMF) me qendër në Leipzig të Gjermanisë, ka bërë të ditur mbërritjen në Tiranë të një delegacioni të organizatave për lirinë e medias.