Rama: Minorancat nuk e marrin dot peng. Ndërtojmë teatrin e ri

Rama: Minorancat nuk e marrin dot peng. Ndërtojmë teatrin e ri

83
0

Pas tensioneve te Teatri Kombëtar mes artistëve dhe policisë, vjen edhe reagimi i kryeministrit të vendit, Edi Rama. Ai i quan minorancë aktorët dhe politikanët që ishin sot në mbrojtje të godinës dhe shpreh vendosmërinë për ndërtimin e Teatrit të Ri, si plan e përgjegjësi e qeverisë.

STATUSI I PLOTE

Asnjë minorancë nuk mund të marrë peng asgjë e askënd në këtë vend. Megjithë respektin për një minorancë aktorësh teatri dhe politikanësh që s’kanë hyrë kurrë në teatër, po janë mësuar të bëjnë teatër me çdo gjë, Teatri i ri Kombëtar do të ndërtohet si plan e përgjegjësi qeverisëse. Teatrin e ri Kombëtar e kërkon kryeqyteti, vendi, kombi e shumica e komunitetit të artistëve të skenës. Njësoj si Stadiumi i Ri kombëtar ai do të jetë një gur kilometrik në rrugën e Shqipërisë që duam. Kush s’është dakord është i respektuar, po s’ka as mandat as të drejtë të pengojë.

loading...