Rama “godet” sërish: Për ata kunguj që duan shpjegime pse i kam...

Rama “godet” sërish: Për ata kunguj që duan shpjegime pse i kam veshur atletet sot…

232
0

Kryeministri Edi Rama ka marrë pjesë sot në darkën e fundvitit me mësuesit më të mirë të gjithë Shqipërisë. Ndërsa është paraqitur me atlete para tyre, Rama ka shpjeguar edhe ‘arsyen’ ose më mirë ka gjetur një justifikim të mirë për veshjen e tyre sot me kostum serioz. “Kam ardhur me atlete në solidaritet të mësuesve të fizkulturës se në vendin tonë ka gjithmonë kunguj që duan shpjegime për veshjen. Ndaj shpjegimi për sot është solidaritet me mësuesit e fizkulturës që na fakt janë në fakt një pjesë e rëndësishme dhe që ne kemi vendosur ti rikthejmë në detyrë pas degradimit prej çerek shekulli të këtij aspekti të edukimit dhe pas zhdukjes së sportit nga shkolla”, tha Rama.