Rama emëron Bledi Çuçi, ministër të Brendshëm, ja kush e zëvendëson në...

Rama emëron Bledi Çuçi, ministër të Brendshëm, ja kush e zëvendëson në Ministrinë e Bujqësisë

223
0

Kryeministri Edi Rama ka vendosur që vendin se Sandër Lleshajt si ministër i Brëndshëm, ta zërë Blendi Çuçi, i cili mbante postin e ministrit të Buqësisë.

Sakaq, ministër i Buqësisë do të vendoset Milva Ikonomi.

“Sot do të dërgoj për dekretim nga Presidenti, Bledi Çuçin si ministër të brendshëm dhe Milva Ikonomin si ministre bujqësie; dy bashkëpunëtorë të përkushtuar në çdo detyrë që kanë kryer këto vite, me integritet, profesionalizëm dhe kulturë qytetare e politike të padyshimtë,” shkruan Rama.