Rama batuta me drejtoreshën e Shërbimeve Qeveritare: Majko menaxhon fondet, ne marrim...

Rama batuta me drejtoreshën e Shërbimeve Qeveritare: Majko menaxhon fondet, ne marrim akuzat se i kemi vjedhur. I kthehet ministri: Ça thua more?

666
0

Kryeministri Edi Rama ka qenë ditën e sotme në ambientet e Expocity, ku do të mbahet Samiti i Dytë i Diasporës, ndërsa nuk ka kursyer batutat me ministrin Majko dhe drejtoreshën Dhurata Shamia. Teksa dilnin nga ambientet ku do të mbahet Samiti, drejtoresha e Shërbimeve Qeveritare, Dhurata Shamia i ka thënë Ramës se 1/4 e fondit do ti kthehet Buxhetit të shtetit, pavarësisht akuzave se po vidhen. Menjëherë kryeministri nis të flasë duke thënë se fondet i menaxhon Majko ndërsa akuzat se janë vjedhur i marrin ata, duke bërë që dhe ministri të hidhte batutën e tij.

 

BATUTAT:

 

Dhurata Shamia: Një e katërta e fondit I kthehet buxhetit, pavarësisht se na akuzuan nëpër portale se kemi vjedhur fondet.

 

Edi Rama: Po ça thua, ti nga Korça, ky nga Gjirokastra, normal. Po eee tamam, ky menaxhon fondet (për Pandeli Majkon), ne I marrim akuzat se kemi vjedhur…

 

Pandeli Majko: Ça thua more? E the dhe këtë?

 

Edi Rama: E po e thashë…Hajde pra natën