Rama, avokat gjerman që e ka 750 euro orën.

Rama, avokat gjerman që e ka 750 euro orën.

388
0

Edi Rama doli e lajmëroi në mesdrekë nëpërmjet twiterit se sapo i ka dhënë prokurën avokatit gjerman  Matthias  Prinz për nisjen e procesit gjyësor mbi publikimet e  “Bild”.

Rama foli në postimin e tij në emër të shqiptarëve të cilët sipas tij duhet ta dinë të vërtetën nga drejtësia e atij vendi pa hije.

Por në emër të shqiptarëve Rama nuk tha se kush i paguan shpenzimet e gjyqit, familja e tij apo arka e shtetit shqiptar.

  • Theksojmë se bilanç i deritanishëm i përballjeve me gjykatat e huaja ështe vetëm me humbje për kryeministrin shqiptar. Mbasi ka humbur për prishjen e pallatit të kunatit të Lulëzim Bashës  në vleren  e 13 milion evrove si dhe ate te perballjes se me Bechetin  duke i  shkaktuar buxhetit tի shtetit një vlerë prej 125 milion dallrëve, tashmë vjenë edhe kjo përballje që asnjeherë nuk do ta dëshironom të prekte sadopak paratë e taksapaguesëve të varfër shqiptarë