Ralf Gjoni: Hapni sherre me presidentin sikur vetë jeni të virgjër

Ralf Gjoni: Hapni sherre me presidentin sikur vetë jeni të virgjër

265
0

Deputeti i LSI-së në Kuvend, Ralf Gjoni tha se mazhoranca hap sherre për presidentin dhe rrëzon dekretet e tij sikur të jetë e virgjër.

“Hapni sherre për presidentin dhe rrëzoni dekretet e tij sikur jeni të virgjër. Juve do bëni drejtësi?”, tha Ralf Gjoni.

Prej orës 10:00 po zhvillohet seanca plenare e Kuvendit të Shqipërisë, e cila është e para pas zgjedhjeve lokale të 30 Qershorit, ndërsa kryeministri Rama nuk do të jetë i pranishëm, pasi ndodhet në samitin që po zhvillohet në Poloni.