Qyteti pyll (Foto)

Qyteti pyll (Foto)

198
0

Kina është një ndër ndotësit më të mëdhenj të ajrit dhe për të reduktuar sadopak këtë imazh të keq, vendi aziatik po shikon gjithnjë e më shumë drejt ndërtimit të vendbanimeve miqësore me natyrën. I tillë është edhe projekti i nisur në një zonë malore të provincës Guangxi, ku po ndërtohet një “pyll i qytetëruar”. Projekti është ende në fazë fillestare dhe është pagëzuar me emrin “Pylli qytet Liuzhou”.

loading...
1
2
3
4
5
6
7
Shperndaje