Qyteti i dashurisë po bëhet qyteti i drogës!

Qyteti i dashurisë po bëhet qyteti i drogës!

356
0

I njohur universalisht si qyteti i romancës, Parisi rrezikon të fitojë një popullaritet të pa dëshiruar, për shkak të përshkallëzimit të epidemisë së të varurve nga droga, të cilët e vënë sigurinë e qytetit në rrezik. Në veri të Parisit, në Porte de la Chapelle, ekipi i RT zbuloi një vend që vendasit preferojnë të shmangin. I infektuar me minjtë dhe mbeturinat, zona është bërë një pikë e nxehtë për të varurit nga droga. Me emrin “Crack Hill” pas drogës së përdorur gjerësisht në zonë, ajo u pushtua nga shitësit dhe blerësit e lëndëve narkotike që jetojnë në kushte të këqija mes mbeturinave njerëzore dhe fekaleve. Përveç tymosjes, ata konsumojnë një përzierje të fortë të kokainës me sodë buke. I njohur si ndryshimi më i volitshëm i kokainës ose i “drogës së të varfërve”, plasimi kthehet në kristale të forta, që krijojnë tinguj gjatë nxehjes dhe tymosjes.