Qëlloni mbi Teatrin: …!

Qëlloni mbi Teatrin: …!

203
0

Çështja e Teatrit Kombëtar po dominon lajmet gjatë ditës së mërkurë. Aktivistët dhe artistët thonë se janë të vendosur për të mos lejuar shembjen e godinës.Në krah të tyre është rreshtuar edhe opozita, kurse kreu i shtetit ka depozituar një padi në Gjykatë Kushtetuese kundër vendimit për prishjen e Teatrit Kombëtar.

Një nga aktivistët kundër prishjes së Teatrit është edhe mjeshtri Bujar Kapexhiu.

Madje ai pati propozuar edhe një projekt alternativ për Teatrin, por që nuk u mor parasysh.

Këtë herë, Kapexhiu sjell punimin e radhës në gazetën Mapo me titull: Qëlloni mbi Teatrin!

loading...
Shperndaje