Punime në disa kabina, sot Tirana pa energji elektrike

Punime në disa kabina, sot Tirana pa energji elektrike

257
0

Ditën e sotme disa zona të Tiranës do të mbeten pa energji elektrike për shkak të punimeve në disa kabina.

Sipas njoftimit të OSHEE, gjatë ditës së sotme do të kryhen punime për rikonstruksionin e disa kabinave në kryeqytet, në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave dhe vendosjen e pajisjeve të reja të cilat do të rrisin cilësinë e furnizimit me energji elektrike.

’09:00-14:00, pa energji: rruga “Ylbere Bylykbashi” rruga e Kavajës pjesërisht

09:00-15:00, pa energji: rruga “Bardhyl”, rruga “Ali Visha” pjesërisht, zona midis rrugës “Karl Gega” dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht’, thuhet në njoftimin e OSHEE.