PS zhvillon mbledhjen e Asamblesë socialiste Dajt(Foto)

PS zhvillon mbledhjen e Asamblesë socialiste Dajt(Foto)

305
0

Është zhvilluar sot mbledhja e Asamblesë socialiste për njësinë Dajt. Deputetja Blerina Gjylameti në një postim në rrjetin social FB shkruan se riformatimi  i strukturave ka përcjellë energji dhe ka angazhuar anëtarësinë socialiste në objektivin kryesor të fitores së zgjedhjeve vendore 2019. “E gjithë vëmendja tek Njësia Dajt. Bashkë me Xhemalin zhvilluam mbledhjen e Asamblesë Socialiste Dajt. Riformatimi  i strukturave ka përcjellë energji dhe ka angazhuar anëtarësinë socialiste në objektivin kryesor të fitores së zgjedhjeve vendore 2019.Sfida jonë është triumfi në çdo bashki të Qarkut të Tiranës dhe arritja e shumicës në këshillat bashkiak”-nënvizion Gjylameti.