Prova që fantazmat ekzistojnë?

Prova që fantazmat ekzistojnë?

137
0

A është kjo një pjesë e ‘Shtëpisë së përhumbur” qëdo i japë fund debatit mbi ekzistencën e fantazmave dhe fuqisë supernatyrore? Klipi i çuditshëm nis me një shfaqje dritash të çuditshme që vijnë vërdallë në kuzhinë. Pamjet vazhdojnë dhe mund të shihni rrëmujën e përgjithshme e cila duket normale dhe jep pak indicie për atë çfarë do të ndodhë. Është ‘shfaqja’ e mëvonshme e fuqisë së dyshuar supernatyrale që është e frikshme dhe qartë. Pamjet e çuditshme tregojnë një figurë që lëviz para se të ecë drejt producentit që ka filmuar, i cili është kapur në befasi dhe ka rrëzuar kamerën. Më herët gjatë kësaj jave një pamje e një ‘fantazme’ u shfaq në një foto të një grupi njerëzish që qeshnin para kamerës.

Shperndaje