Protesta, humb ndjenjat kandidatja e PD-së për Sarandën

Protesta, humb ndjenjat kandidatja e PD-së për Sarandën

331
0

Kandidatja teksa mbajti fjalën

Kandidatje e PD-së në listën e Sarandës ka humbur ndjenjat në protestë.

Mësohet se kandidatja është ndjerë keq dhe ka pësuar gjendje të fikëti.

Teksa mbajti fjalën, ajo kishte zërin e ngjirur dhe nuk mundi ta transmetojë mesazhin e saj, ndërsa u duartokit nga protestuesit.

Fjalimet janë ndërprerë për disa minuta derisa ajo ka marrë veten.