Presidenti Meta e nis ditën me një mesazh të rëndësishëm

Presidenti Meta e nis ditën me një mesazh të rëndësishëm

183
0

Presidenti Ilir Meta ka uruar sot Ditën Ndërkombëtare të Familjes duke thënë se “e mbështes fuqimisht forcimin e rolit dhe vlerave të familjes, si dhe do vijoj të promovoj mbajtjen shëndoshë të saj”.

“Vendi ka nevojë për më shumë familje të reja e të qëndrueshme, për më shumë fëmijë dhe kushte më të mira për mirërritjen dhe edukimin e tyre, për politika më konkrete sociale dhe ekonomike në këto drejtime”, – shkruan Meta.

Mesazhi i Metës i postuar në Facebook:

Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Familjes!
Një familje e lumtur, solide, në mirëqënie dhe paqe brenda saj, ka vlera të jashtëzakonshme për zhvillimin e begatinë e shoqërisë, atdheut e kombit tonë. E mbështes fuqimisht forcimin e rolit dhe vlerave të familjes, si dhe do vijoj të promovoj mbajtjen shëndoshë të saj. Vendi ka nevojë për më shumë familje të reja e të qëndrueshme, për më shumë fëmijë dhe kushte më të mira për mirërritjen dhe edukimin e tyre, për politika më konkrete sociale dhe ekonomike në këto drejtime. Falënderoj udhëheqësit e besimeve tona fetare për përpjekjet e tyre të vazhdueshme për të forcuar vlerat e familjes.
Zoti i bekoftë familjet tuaja!🇦🇱 /