Presidenti dekoron Rozana Radin me Titullin “Mjeshtër i madh”

Presidenti dekoron Rozana Radin me Titullin “Mjeshtër i madh”

480
0

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani i akordoi artistes Rozana Radi, titullin “Mjeshtër i madh” me motivacionin: “Me mirënjohje dhe vlerësim të lartë për veprimtarinë e saj të spikatur dhe kontributet e vyera të dhëna si aktore e talentuar dhe këngëtare mjaft origjinale në skenën bashkëkohore artistike shqiptare”.