Pranvera, një garderobë e kaltër

Pranvera, një garderobë e kaltër

518
0

Ndoshta ngaqë është ngjyra që përfqësojnë elementet e natyrës që ne duam më shumë, qielli dhe deti. Ose ndosht adhe fakti që të jep impakt pozitiv kur i vesh. E kaltra është gjithmonë mes nuancave tona të preferuara. Dhe në pranverë kthehet sërish me mjaft propozime interesante, që prekin dhe veshjet më klasike. Nga një bomber me stil, në bluza, t-shirt, veshje të çdo lloj dhe për ceremoni.