Plasën kunjat! Dajana Shabani ka një mesazh për të dashurin boksier: Trajtomë...

Plasën kunjat! Dajana Shabani ka një mesazh për të dashurin boksier: Trajtomë mirë, se ka të tjerë që…

298
0

Moderatorja Dajana Shabani, para pak kohësh ka deklaruar publikisht lidhjen me boksierin nga Kosova, Kamer Malokun, pas ndarjes nga bashkëshorti. Mirëpo edhe pse më e dashuruar se kurrë, Dajana ka diçka për t’i thënë të dashurit, kështu ai ta kuptojë dhe ta vlerësojë se e ka në krah. “Trajtoje mirë se ajo i ka 75 burra në inboxin e saj që lutem të jenë në vendin tënd. Edhe 3 vajza madje,”-shkruhet në postimin e moderatores.

 

Postimi i Dajana Shabanit

Ndërkohë ajo vetë ka korrigjuar numrin ku nga 75 ka vendosur atë të 7555, për të përcjellë mesazhin e duhur. E ka parë vallë u dashuri i saj, postimin thumbues?