Plagoset një protestues, i shtrirë përtokë para Kryeministrisë! Qytetarët e tërheqin zvarrë...

Plagoset një protestues, i shtrirë përtokë para Kryeministrisë! Qytetarët e tërheqin zvarrë (FOTOT)

106
0

Shënohet i plagosuri i parë në protestën që ka degjeneruar në dhunë para Kryeministrisë. Një burrë ka përfunduar i shtrirë para godinës ndarsa qytetarët kanë shkuar dhe e kanë tërhequr për ta ndihmuar. Nuk dihet gjendja e tij as rrethanat e plagosjes ndërsa situata është tejet e rënduar mes flakëve e tymit.

loading...