Përtej aspektit fizik, le të zbulojmë cilat janë 17 gjërat që burrat...

Përtej aspektit fizik, le të zbulojmë cilat janë 17 gjërat që burrat duan tek gratë

197
0

Janë shkruar qindra faqe, mijëra fjalë dhe mbase kurrë nuk do të dimë me siguri se çfarë i lidh vërtet një burrë dhe një grua. Ka 17 gjëra që burrat i duan tek gratë. Diçka që shkon shumë përtej aspektit fizik, si dhe simpatisë apo inteligjencës. Le të zbulojmë cilat jane:

Qetësi

Një nga aspektet që shpesh dallon gratë nga burrat është mënyra se si ata merren me ngjarjet e jetës. Edhe ato më delikate, ato në të cilat ka nevojë për gjakftohtësi dhe qetësi të brendshme.

Pastërti

Një tjetër gjë që burrat duan tek gratë është rendi dhe pastërtia e tyre. Të qenit të vëmendshëm në shtëpi është diçka që burrat e vlerësojnë.

Inteligjencë

Në krahasim me një zile pa tru shumë burra tërhiqen nga niveli inteligjent dhe intelektual i partnerit të tyre. Kjo cilësi tipike femërore nuk mësohet gjithmonë në libra, por nga një jetë e jetuar në një mënyrë të hapur dhe të vëmendshme.

Vëmendje

Vëmendja është një nga 17 gjërat që meshkujt duan tek femrat. Aftësia për të perceptuar nevojat e partnerit në çdo situatë.

Kreativitet

Nuk ka asgjë më të mirë për një njeri që kthehet në shtëpi pas një dite të gjatë dhe të lodhshme pune, sesa të gjej një surprizë të këndshme. Ndoshta ato detaje të vogla që mund të prishin rutinën dhe të japin pak shije në jetën e një çifti!

Disiplinë

Disiplina është një nga gjërat që burrat vlerësojnë tek një grua. Duan atë ashpërsi me të cilën ai shpesh drejton shtëpinë duke siguruar që çdo aspekt të jetë në rregull dhe në vendin e vet!

Besnikëri

Kjo cilësi e vlerësuar në marrëdhëniet njerëzore është e domosdoshme në një marrëdhënie që aspiron të përcaktohet e rëndësishme!

Miqësi

Një nga ato cilësi të personalitetit femëror që burrat kërkojnë dhe vlerësojnë. Ai tipar i qëndrimit që e bën një person të jetë pozitiv dhe empatik.

Autenticitet

Ndër gjërat që burrat duan tek gratë është vërtetësia. Fakti i të pasurit një personalitet të fortë dhe të përcaktuar mirë.

Pjekuri

Shpesh thuhet, madje edhe kur shikojmë djemtë, që femrat janë gjithmonë më të pjekura se meshkujt. Një grua e pjekur është sinonim i stabilitetit dhe referencës.

 

Optimizëm

 

Në situata të vështira partneri i cili di të shohë dhe vlerësojë gotën gjysmë plotë është një burim besimi dhe shprese.

 

Përpikëri

 

Një aspekt që shpesh dhe me dëshirë, gratë nuk mund ta garantojnë. Pra , një arsye më shumë, për ta vlerësuar!

 

Tolerancë

 

Një tjetër nga gjërat që burrat duan tek gratë është aftësia e tyre për të qetësuar, të gjejnë një marrëveshje, një kompromis të drejtë.

 

Romantizëm

 

Shpesh gratë shpërblehen me dashuri për romancën e tyre, por është një aspekt që i pëlqen shumë.

 

Respekt

 

Respekti dhe demonstrimi i tij janë baza e çdo marrëdhënieje, megjithëse shpesh nuk është aq i përbashkët.

 

Dhembshuri

 

Është e lehtë të biesh në dashuri me një person që di të ndiejë dhembshuri të vërtetë për të tjerët.

 

Mënyrën si dashuron

 

E fundit, por mbase më e bukura dhe universale nga gjërat që burrat duan për gratë, është mënyra e tyre e të dashuruarit