Përmbytjet, Ministria e Brendshme: Ja numrat ku mund të telefoni për ndihmë

Përmbytjet, Ministria e Brendshme: Ja numrat ku mund të telefoni për ndihmë

275
0

Ministria e Brendshme bën publike numrat e kontaktit të specialistëve të Prefekturave për Emergjencat Civile. Ministria e Brendshme, duke iu gjendur pranë qytetarëve lidhur me situatën e reshjeve dhe përmbytjeve në vend, bën publike këta numra kontakti të specialistëve të Emergjencave Civile në Prefektura, për të ndihmuar dhe lehtësuar komunikimin me njerëzit në nevojë. “Na ndihmoni të mirëkoordinojmë përpjekjet tona për ruajtjen e jetës dhe pasurisë së çdo individi e familjeje, në çdo qark”, thotë Ministria e Brendshme.

 0694117257

EC Prefektura Berat

 

0686462732

EC Prefektura Dibër

 

0694117308

EC Prefektura Durrës

 

0694117152

EC Prefektura Elbasan

 

0694269786

EC Prefektura Fier

 

0692588411

EC Prefektura Gjirokastër

 

0694117032

EC Prefektura Kukës

 

0694117477

EC Prefektura Korçë

 

0694117081

EC Prefektura Lezhë

 

0694117433

EC Prefektura Shkodër

 

0693427471

EC Prefektura Tiranë

 

0695796339

EC Prefektura Vlorë