Përdoruesit e biçikletave, do kenë airbag

Përdoruesit e biçikletave, do kenë airbag

196
0

Airbagu më i sigurt i çiklizmit në botë sapo ka ardhur.

Pas katër vitesh kërkimesh dhe zhvillimesh vjen modeli i ri, Hövding 3, i projektuar në Suedi,  i cili është më i lehtë për t’u përdorur sesa versionet e mëparshme.

Madhësia e airbag-ut  mund të rregullohet gjithashtu është i pajisur me teknologji të përparuar dhe Bluetooth, për të kontaktuar të afërmit  në rast të një aksidenti.