Për një selfie turisti ‘zhduket’ mes dallgëve

Për një selfie turisti ‘zhduket’ mes dallgëve

362
0

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Indonezi ku një turist duket se është afruar më tepër nga sa duhet në një vend të rrezikshëm me vorbulla të fuqishme uji dhe dallgë vetëm për të shkrepur një selfie.

E dashura e kishte paralajmëruar dhe duket se…ka përfunduar keq!