Për lëkurë të bukur në verë, ndiqni këto këshilla

Për lëkurë të bukur në verë, ndiqni këto këshilla

240
0

Gjatë muajve të vapës shpesh herë të padurueshme, fytyra mund të dëmtohet dhe do të duket pa jetë. Për të patur një lëkurë të shëndetshme ju listojmë tre mënyra të thjeshta që fytyra juaj të shkëlqejë gjatë gjithë verës.

Përdorni krem hidratant me faktorë mbrojtës nga dielli dhe ingredientët e tyre bëni kujdes t’i shikoni mirë.

Konsumoni sa më shumë fruta dhe pini ujë. Një lëkurë e hidratuar duket gjithmonë bukur.

Kremin mbrojtës nga dielli aplikojeni gjithmonë me dy shtresa në fytyrë.