Pedagogia Taulanta Jupi dhe Gentian Gjonaj zëri i protestave

Pedagogia Taulanta Jupi dhe Gentian Gjonaj zëri i protestave

454
0

Dyshja  që mund të konsiderohet edhe shpirti i të gjitha protestave të opozitës të zhvilluara në Tiranë janë Gentian Gjonaj dhe aktorja, regjisorja dhe pedagogia Taulanta Jupi.

Zëri i tyre ndodhet i fiksuar në memorien e shumicës prej nesh, ndërsa tregon se fotoja është marrë në nisje të protestës së 8 kombëtare të opozitës para Kryeministrisë dhe Parlamentit, që u mbajt dje gjatë kohës kur presidenti Ilir Meta vendosi anulimin e zgjedhjeve të 30 qershorit.

 

loading...