Pas ndihmoi Verën për 6 kokrrat e shegës, Basha lëviz në këmbë...

Pas ndihmoi Verën për 6 kokrrat e shegës, Basha lëviz në këmbë nëpër Tiranë, kalon semaforin duke folur në telefon (VD)

358
0

 

Tiranë-Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha shfaqet së fundmi duke ecur  në rrugët e Tiranës. Ai teksa ecën flet edhe në telefon, takon njerëz dhe jep premtime. Në videon e mëposhtme kryedemorakti jep ndër të tjera  mesazhin se gjithmonë do ju shërbejë shqiptarëve.

 

Kohët e fundit Basha është shumë aktiv në rrjetet sociale.  Pak ditë më parë kryedemorakti u shfaq në një nga lokalet e Tiranës, duke pirë kafe. Basha tregoi me dy hapa sesi mund të pihet kafeja e mëgjesit. Po kështu dy ditë më parë u shfaq në krah të Verës, ku mbante edhe një qese me shegë.