Pas ministrave ndryshojnë edhe Prefektët

Pas ministrave ndryshojnë edhe Prefektët

302
0

Përveç 7 ministrave dhe disa drejtorive, marrëveshja mes Ramës dhe Bashës ka prekur edhe disa prej prefektëve.  Në Tiranë Prefekt bëhet Admir Abrija, ish-drejtor i Kufirit në Gjirokastër dhe sëfundi edhe n/drejtor i Doganave.

 

7 prefektët e rinj të emëruar nga Rama janë:

Admir Abria në Tiranë

Emiljan Jani në Durrës

Pandi Papando në Korçë

Vasil Bregu në Fier

Ardit Demiri në Elbasan

Valbona Zylyftari në Berat

Ardit Kaja në Dibër