Pas incidentit, armatoset Skivi (Foto)

Pas incidentit, armatoset Skivi (Foto)

508
0

sk_1473933657-4058155

Ditë më parë, reperi Noyzi së bashku me grupin e tij OTR janë konfliktuar fillimisht fizikisht me reperin Cozman të Babastars që shoqërohej nga miq të tij dhe më pas konflikti ka degjeneruar në përdorimin e armëve.

Reperi Visar Shala ndryshe që njihet si Skivi ka qenë i pranishëm në këtë konflikt. Skivi pas mbajtjes 48- orësh në burg, ai sot është liruar.

Një fotografi që ka siguruar “zeri.info”, Skivi i shihet që mban në dorë një armë.

A tregon kjo që Skivi dhe grupi Babastars po përgatitin një hakmarrje kundër reperit Noyzi dhe grupit OTR.

s_1473933629-4325633