Pas 23 vitesh jep doreheqjen sekretari i Përgjithshëm i KOKSH

Pas 23 vitesh jep doreheqjen sekretari i Përgjithshëm i KOKSH

296
0

Pas 23 vitesh në postet drejtuese të KOKSH, sekretari i Përgjithshëm, Stavri Bello ka dhënë dorëheqjen.

“Jap dorëheqjen dhe ftoj gjithashtu që edhe presidenti të bëj të njëjtën gjë”,-mësohet të jetë shprehur Bello pak çaste më parë gjatë punimeve të asamblesë së jashtëzakonshme të KOKSH.

Bello i kërkoi dorëheqjen edhe presidentit Viron Bezhani.

Bëhet e ditur se presidenti i FSHF, Armand Duka, ka bërë një propozim për zgjidhjen ngërçit, duke sugjeruar që zgjedhjet në KOKSH të bëhen pas olimpiadës, jo më larg se dhjetori i këtij viti