Partia Demokratike përjashton deputetin Murrizi

Partia Demokratike përjashton deputetin Murrizi

380
0

Partia Demokratike ka përjashtuar nga radhët e saj, deputetin Myslim Murrizi, i cili kundërshtoi vendimin e Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike për djegien e mandateve. Vendimi është marrë pak minuta më parë në mbledhjen e Kryesisë së Partisë Demokratike. Murrizi e shprehur hapur vendimin e tij ditën e djeshme gjatë një interviste televizive, ku tha se nuk do të dorëzonte mandatin që i kishte dhënë populli i Lushnjës. Një ndër vendimet e tjera që u morën në kryesi është edhe ngritja e grupeve të punës dhe e shtabit të përgjithshëm që do merret në çdo qytet me organizimin e protestave. Gjatë fjalës së tij kryetari Basha tha se: “Duhet të bëhet ndërthurja e protestës me shpalosjen e alternativës. Grupi i punës që do të ngrihet për arsimin e lartë, do të jetë për çdo fushë kryesore, për pensionet, për shëndetësinë, për investimet, etj. Të nisim punën, sepse mund të jemi me zgjedhjet mbrapa dere. Nuk kemi pse të harxhojmë asnjë minutë.”-, tha Basha