Parashikimi i motit, mësoni sa shkojnë temperaturat sot

Parashikimi i motit, mësoni sa shkojnë temperaturat sot

322
0

Moti ditën e pritet të jetë i qendrueshëm.  Ndërsa sipas asaj që parashikon IGJEUM, temepraturat makismale pritet të arrijnë 34 gradë në zonat e ulëta.

 

Parashikimi:

RESHJET

Sot në përgjithësi, nuk priten reshje (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark). Ekziston mundësia (ndonëse shumë e vogël) që në zona shumë të kufizuara të ketë ndonjë reshje në formë shtrëngate me rrufe dhe breshër, më të mundshme në zonat malore dhe ato pranë tyre në Lindje, kryesisht gjatë pasditeve.

 

TEMPERATURAT

 

Sot temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

 

në bregdet: 18 / 33 °C

 

në vendet e ulëta: 19 / 34 °C

 

në vendet malore: 16 / 33 °C

 

ERA

 

Sot  era do të vijojë të fryjë e lehtë deri mesatare.