Paralajmërim për përdoruesit e Samsung, kujdes nga ky mashtrim

Paralajmërim për përdoruesit e Samsung, kujdes nga ky mashtrim

341
0

Miliona përdorues të smartfonëve ‘Samsung’ po paralajmërojnë për një përditësim që mund t’iu kushtojë shumë.

Ekspertët paralajmërojnë që askush nuk duhet të shkarkojë aplikacionin që quhet “Updates for Samsung – Android Update Versions”, transmeton lajmi.net.

Kjo është një mënyrë që të tërheqë përdoruesit që të bëjnë përditësime në celularët e tyre. Por ky aplikacion, i cili nuk ka lidhje me gjigantin e teknologjisë i kërkon përdoruesve rreth 35 dollarë për tu shkarkuar. Ekspertët thonë se kjo “i bomardon” Samsung-ët me reklama dhe i ngadalëson celularët.