Paraja, dashuria e karriera, zbuloni parashikimin e yjeve për këtë javë

Paraja, dashuria e karriera, zbuloni parashikimin e yjeve për këtë javë

776
0

Çfarë sjell kjo javë për ju? Cila do të jetë shenja më e favorizuar e yjeve dhe për kë punët nuk do të shkojnë si duhet? Lexoni parashikimin e yjeve për 12 shenjat e zodiakut përgatitur për ‘BalkanWeb’ nga astrologu i njohur Jorgo Pulla.   Parashikimet javore 20/01/2020  –  26/01/2020

DASHI

Të përgjithshmet:

Me futjen e Diellit ne Ujor me date 21/1do të thotë se kjo javë do të jetë plot me favore dhe fat në të gjitha fushat e jetës. Çfarëdo të papriture që mund të vijnë, ju me shumë energji dhe me zotësi, do t’i zgjidhni dhe do të jeni fitues. Daljet me shoqerine do t’ju bëjnë të ndiheni të relaksuar. Merruni me aktivitetet që ju mbushin me energji. Jepini kohë njerëzve të familjes që kanë nevojë për ju këtë periudhë. Më 25/1 Hëna e re në shenjën e Ujorit ben nje katerkendesh me Uranin ne Dem, mund të sjellë informacione nga njerëzit përreth jush që ose do t’ju surprizojnë ose ndoshta ju bezdisin të tjerët nga xhelozia por një gjë të keni në mendje  juve jeni fitimtarë në punë në dashuri  në fillime të reja  anashkaloni cdo grindje këto dy ditë.

Parashikimet në dashuri: Afërdita që ndodhet tek Peshqit formon nje gjashtëkëndësh për ju që jeni në një marrëdhenie këto ditë do t’ju japë shumë gëzime, pasi personi juaj i dashur do ju shprehë ndjenjat dhe mendimi i evolucionit të marrëdhënies tuaj do të jetë dominues në mendimet tuaja.Ju do të jetoni momente të zjarrta me bashkëshortin tuaj dhe kjo do t’ju bëjë edhe më entuziast për rrjedhën e jetës tuaj dhe ëndrrat që keni. Më 25/1 Hëna e re në shenjën e Ujorit ben nje katerkendesh me Uranin ne Dem, mund të sjellë informacione nga njerëzit përreth jush që ose do t’ju surprizojnë ose ndoshta ju bezdisin te tjeret nga xhelozia por n je gje te keni ne mendje  juve jeni fitimtare ne pune ne dashuri  ne fillime te reja  anaskaloni cdo grindje keto dy dite .

Parashikimet profesionale: Në punen tuaj çdo gje do të shkoje qetë këtë javë dhe nuk do te keni trazira, të papritura apo tensione. Ndoshta një mundësi e re biznesi do t’ju jepet në këtë periudhë i cili do të jetë si çelës i artë në duart tuaja për përparimin dhe progresin.Në financat tuaja, gjërat do të funksionojnë ashtu siç keni planifikuar dhe do te mbuloni një sasi të madhe pagesash të papaguara nga faturat e kaluara.

 

DEMI

 

Të përgjithshmet: Me futjen e Diellit ne shenjen e Ujorit me date 21/1, do t’ju ndihmoje shumë që të organizoni nevojat tuaja brenda jush dhe t’i jepni përparësi atyre në mënyrën më korrekte. Do të lëvizni me shumë zgjuarsi, pasi dështimet tuaja të vjetra ju kanë bere qe te mësoni dhe të mendoni për çdo lëvizje të matur.Ju do të evoluoni dhe do të zhvilloni pikëpamjen tuaj shoqërore, pasi shumë njohje të reja do t’ju ndihmojë të rriteni më shumë dhe t’i  afroheni qëllimeve që keni. Në mjedisin tuaj familjar, përpiquni të ruani durimin, pasi ngjarje të paparashikueshme do t’ju habisin por, me mbizotërimin e logjikës, do të gjeni fuqinë për t’i zgjidhur te gjitha problemet. Më 25/1 Hëna e re në shenjën e Ujorit ben nje katerkendesh me Uranin ne Dem, mund të sjellë informacione nga njerëzit përreth jush që ose do t’ju surprizojnë ose ndoshta ju bezdisin te tjeret nga xhelozia por  nje gje te keni ne mendje  juve jeni fitimtare ne pune ne dashuri  ne fillime te reja  anaskaloni cdo grindje keto dy dite.

Parashikimet në dashuri: Me Aferditen  qe ndodhet ne shenjen e Peshqeve  formon nje gjashtkendesh dhe me Jupiterin qe ndodhet ne shenjen e Bricjapit nga data 23/1, priten surpriza dhe shumë momente të bukura me i/e te dashuren  tuaj. Ju që jeni ende vetëm, mos u mërzitni, pasi momentin që dini se çfarë doni nga jeta juaj dhe personi që dëshironi të keni afër Afërdita së shpejti do ju shpërbleje me praninë e një njeriu shumë të veçantë që po afrohet tek dera e zemrës tuaj.

Parashikimet profesionale: Në profesion, do të jeni shumë të shqetësuar këtë javë nëse doni të shprehni mjedisin tuaj të punës dhe mund të vazhdoni bashkëpunimin me kolegët tuaj. Kohët e fundit, do mendoni për të bërë një kthesë të re profesionale.Në financat tuaja përpiquni të lëvizni me takt, situata mbetet konstante dhe të ardhurat tuaja nuk ju lejojnë këtë kohë të bëni shpenzime.

 

BINJAKËT

 

Të përgjithshmet: Me futjen e Diellit ne shenjen e Ujorit me date 21/1, do t’ju ndihmoje shumë që të organizoni nevojat tuaja brenda jush dhe t’i jepni përparësi atyre në mënyrën më korrekte, pasi ditët e para do t’ju mbushin me kënaqësi sepse keni bërë vendimet e duhura për jetën tuaj personale, sociale dhe profesionale. Në mjedisin tuaj familjar do të zhgënjeheni pasi do mësoni diçka që do t’ju shqetësojë dhe do ju trondisë besimin tuaj për njerëzit që ju i konsideroni të afërt. Më 25/1 Hëna e re në shenjën e Ujorit ben nje katerkendesh me Uranin ne Dem, mund të sjellë informacione nga njerëzit përreth jush që ose do t’ju surprizojnë ose ndoshta ju bezdisin te tjeret nga xhelozia por nje gje te keni ne mendje  juve jeni fitimtare ne pune ne dshuri  ne fillime te reja  anashkaloni cdo grindje keto dy ditë.

Parashikimet në dashuri: Me Aferditen  qe ndodhet ne shenjen e Peshqeve  formon nje gjashtkendesh me Jupiterin qe ndodhet ne shenjen e Bricjapit nga data 23/1, priten surpriza dhe shumë momente të bukura me i/e dashuren tuaj. Ju që jeni në një lidhje, do te shihni se disa gjëra dhe mendime ju largojnë nga partneri juaj. Nuk keni pse të mbani zhgënjimin brenda jush, gjërat janë shumë më të thjeshta nëse doni ta mbani atë person në jetën tuaj apo jo, zgjjidhja me e mire do te ishte nje  bisedë me të për të vendosur nqs dovazhdoni së bashku apo jo.Mbani mend se në të gjitha lidhjet ka mosmarrëveshje, por kjo nuk do të thotë se zgjidhja është ndarja, përkundrazi duhet mirëkuptim dhe dialog.

Parashikimet profesionale: Profesioni juaj do të lëvizë mjaft çuditshëm, sepse disa mosmarrëveshje me njerëzit në vendin tuaj të punës ju kanë zhgënjyer, pasi keni vlerësuar në mënyrë të ndryshme kolegët tuaj. Në financat tuaja përpiquni të lëvizni me përkushtim, do të merrni një shumë nga një burim i papritur që do t’ju ndihmoje per te mbyllur vështirësitë dhe llogaritë e së kaluarës.

 

GAFORRJA

 

Të përgjithshmet: Me futjen e Diellit ne shenjen e Ujorit me date 21/1, do t’ju ndihmoje shumë që të organizoni nevojat tuaja brenda jush dhe t’i jepni përparësi atyre në mënyrën më korrekte, do t’ju japë një mundësi të shkëlqyeshme për të diskutuar çështjet që duhet të zgjidhen.Në mjedisin tuaj familjar, duhet te jeni të armatosur me durim, pasi disa probleme do t’ju lodhin dhe do t’ju mërzitin. Pra, mos lejoni që vogëlsirat nga mjedisi juaj t’ju shpërqendrojnë, duhet të shmangni njerëzit me energji negative. Më 25/1 Hëna e re në shenjën e Ujorit ben nje katerkendesh me Uranin ne Dem, mund të sjellë informacione nga njerëzit përreth jush që ose do t’ju surprizojnë ose ndoshta ju bezdisin te tjeret nga xhelozia por n je gje te keni ne mendje  juve jeni fitimtare ne pune ne dshuri  ne fillime te reja  anaskaloni cdo grindje keto dy dit .

Parashikimet në dashuri: Në dashuri këtë javë me Aferditen  qe ndodhet ne shenjen e Peshqeve  formon nje gjashtkendesh me Jupiterin qe ndodhet ne shenjen e Bricjapit nga data 23/1, priten surpriza dhe shumë momente të bukura me i/e te dashuren  tuaj. Mendimi për një udhëtim, per te dale pak nga rutina do t’ju sjellë më afër njeriun tuaj te jetest tuaj pasi kete periudhe eshte dicka e rendesishme.

Parashikimet profesionale: Aftësitë tuaja profesionale do të lëvizin mjaft mirë dhe do t’ju kënaqin në një masë të caktuar, pasi është e vështirë për të fituar besimin e bashkëpunëtorëve tuaj dhe kolegëve tuaj në një mjedis pune konkurrues. Ju jeni shumë afër arritjes se qëllimeve. Keshilla me e mire per ju eshte qe temos dorezoheni.Në aspektin financiar mos u ankoni dhe sepse keni mbuluar tashmë shumë nga detyrimet tuaja.

 

LUANI

 

Të përgjithshmet: Me futjen e Diellit ne shenjen e Ujorit me date 21/1, do t’ju ndihmoje shumë që të organizoni nevojat tuaja brenda jush dhe t’i jepni përparësi atyre në mënyrën më korrekte, që do t’ju sjellë para dilemave që duhet të jeni shumë të kujdesshëm për zgjedhjet që bëni.Në fushën sociale do të keni takime interesante, do të merrni pjesë në ngjarje kulturore dhe në diskutime me njerëz me rëndësi të veçantë për ju. Do të jetë nje jave shumë e rëndësishme, sepse shumë shpejt do të keni sukses në atë që dëshironi.Në mjedisin tuaj familjar do të ketë sqarime të marrëdhënieve dhe ripërtëritjes. Më 25/1 Hëna e re në shenjën e Ujorit ben nje katerkendesh me Uranin ne Dem, mund të sjellë informacione nga njerëzit përreth jush që ose do t’ju surprizojnë ose ndoshta ju bezdisin te tjeret nga xhelozia por n je gje te keni ne mendje  juve jeni fitimtare ne pune ne dshuri  ne fillime te reja  anaskaloni cdo grindje keto dy dite

Parashikimet në dashuri: Me Aferditen  qe ndodhet ne shenjen e Peshqeve  formon nje gjashtkendesh me Jupiterin  qe ndodhet ne shenjen e Bricjapit nga data 23/1, priten surpriza dhe shumë momente të bukura me i/e dashuren  tuaj. Në dshuri ju që jeni ende i vetëm, nuk do te keni mundësine që këtë javë ta takoni personin që enderroni. Gjithsesi mos humbni shpresat, jeni shumë afër arritjes së ëndrrës më të rëndësishme të jetës suaj.

Parashikimet profesionale: Në profesion aftësitë tuaja kanë tejkaluar të gjitha pritshmerite në drejtim të efikasitetit dhe efektivitetit.Një udhëtim biznesi do t’ju japë atë që ju nevojitet këtë periudhë, kështu që mund të armatoseni me armë edhe më të fuqishme dhe të pasuroni mendjen tuaj të biznesit.Do të ketë ndryshime të mëdha në financat tuaja pasi çështjet me trashëgimi dhe çështjet ligjore do ju justifikojnë dhe do të merrni një pjesë shumë të rëndësishme të të ardhurave që do t’ju japin kënaqësi të papritur.

 

VIRGJËRESHA

 

Të përgjithshmet: Me futjen e Diellit ne shenjen e Ujorit me date 21/1, do t’ju ndihmoje shumë që të organizoni nevojat tuaja brenda jush dhe t’i jepni përparësi atyre në mënyrën më korrekte, gjërat do të shkojnë qetë. Në fushën sociale, do të keni mundësi të përfitoni nga rrethanat që do t’ju ndihmojnë të zhvilloni marrëdhëniet tuaja sociale dhe të zhvilloni qëllimet që keni vendosur. Një ngjarje e paparashikueshme në mjedisin e familjes suaj do t’ju shqetësojë mjaft, por së shpejti do të shihni se gjithçka do të përfundojë me një rezultat të mirë. Kini kujdes për shëndetin tuaj dhe mos bëni presion mbi veten, sepse e ngarkoni veten në mënyrë të konsiderueshme. Më 25/1 Hëna e re në shenjën e Ujorit ben nje katerkendesh me Uranin ne Dem, mund të sjellë informacione nga njerëzit përreth jush që ose do t’ju surprizojnë ose ndoshta ju bezdisin te tjeret nga xhelozia por nje gje te keni ne mendje , juve jeni fitimtare ne pune ne dashuri ne fillime te reja  anashkaloni cdo grindje keto dy dite.

Parashikimet në dashuri: Me Aferditen  qe ndodhet ne shenjen e Peshqeve  formon nje gjashtkendesh me Jupiteri, qe ndodhet ne shenjen e Bricjapit nga data 23/1, priten surpriza dhe shumë momente të bukura me i/e te dashuren  tuaj.Në dashuri ju që jeni beqar dhe deklaroni se jeni vetëm, shpesh here do e kapni veten duke menduar për një person të së kaluarës. Kjo do te thote se  nuk e keni lënë atë person prapa dhe shumë herë mendoni se doni të ktheheni përsëri. Ndoshta është më mirë të shikoni para dhe të shihni se ka shumë njerëz interesantë që tregojnë simpatinë e tyre për ju. Mirë është të keni kujdes dhe të tërhiqni linjat ndarëse nga dje me sot.

Parashikimet profesionale: Në punën tuaj këtë javë do të ketë mjaft gjëra, njerëz dhe veprime që do t’ju shqetësojnë dhe do t’ju shpërqëndrojnë. Do të ketë një situatë intensive që do t’ju mërzit nga mendimet nga që jeni të qëndrueshëm dhe organizativ në punën tuaj, disa ju shikojnë me sy të keq, ndërkohë në realitet nuk keni qëllime të errëta ose plane të fshehura për t’i bërë ata të ndihen të kërcënuar nga një promovimin dhe zhvillimin të mundshëm. Kujdes me financat, mos dilni nga buxheti juaj sepse do të ketë nevoja të jashtëzakonshme që do t’ju duhet të mbuloni.

 

PESHORJA

 

Të përgjithshmet: Me futjen e Diellit ne shenjen e Ujorit me date 21/1, do t’ju ndihmoje shumë që të organizoni nevojat tuaja brenda jush dhe t’i jepni përparësi atyre në mënyrën më korrekte kjo javë do të jetë në një periudhë që do ju bej te ndiheni mire  në planet tuaja sociale, profesionale dhe personale. Ju jeni në një fazë që doni të bëni shumë ndryshime në jetën tuaj dhe duhet të shikoni me çdo saktësi lëvizjen tuaj më të vogël.Në mjedisin tuaj familjar, do të ndjeni se disa gjëra dhe veprime të njerëzve tuaj të dashur ju shqetësojnë, por para se të kundërshtoni dhe merrni përfundime.Është mirë të shihni synimet e tyre të vërteta, nganjëherë na lëndojnë me dashuri dhe interesim, kujtojmë dhe mbajmë në mendje, sepse për të mirën tuaj bëhen të gjiitha. Më 25/1 Hëna e re në shenjën e Ujorit ben nje katerkendesh me Uranin ne Dem, mund të sjellë informacione nga njerëzit përreth jush që ose do t’ju surprizojnë ose ndoshta ju bezdisin te tjeret nga xhelozia por n je gje te keni ne mendje  juve jeni fitimtare ne pune ne dshuri  ne fillime te reja  anaskaloni cdo grindje keto dy dite.

Parashikimet në dashuri: Me Aferditen  qe ndodhet ne shenjen e Peshqeve  formon nje gjashtkendesh me Jupiterin  qe ndodhet ne shenjen e Bricjapit nga data 23/1, priten surpriza dhe shumë momente të bukura me i/e dashuren tuaj.Në dashuri ju që jeni një lidhje, ndjenjat tuaja do të jen  ne  favorin tuaj  në aspektin e bisedës dhe përgjigjes që merrni nga i/e fejuara juaj. Një udhëtim që do të donit shumë të bënit me i/e dashuren  tuaj, ka shumë mundësi që të shtyhet, por mos u shqetësoni, sepse edhe pa të, marrëdhënia juaj do të jetë plot momente të buta dhe romantike.

Parashikimet profesionale: Në profesionin tuaj do të jeni thellësisht i shqetësuar për të bërë ndryshime dhe rinovuar sa më shumë të mundeni me planet tuaja profesionale.Është me të vërtetë një kohë shumë e mirë për të bërë ndryshime dhe hapje për qëllimet e reja të punës. Bëni ndryshimet që dëshironi dhe shikoni se gjithçka do t’ju japë kënaqësinë që meritoni. Në rendin tuaj financiar vendosini rregull detyrimeve tuaja, rregullimi i llogarive do t’ju sjellë momente të mëdha lehtësimi dhe gëzimi.

 

AKREPI

 

Të përgjithshmet: Me futjen e Diellit ne shenjen e Ujorit me date 21/1, do t’ju ndihmoje shumë që të organizoni nevojat tuaja brenda jush dhe t’i jepni përparësi atyre në mënyrën më korrekte, kjo javë do të jetë vërtet një periudhë shumë vendimtare, pasi planet dhe qëllimet do te shkojnë drejt përfundimit dhe arritjes së tyre përfundimtare. Jeni lodhur mjaftueshëm nga kjo kohë, por frytet e punës suaj ju gëzojnë dhe ju pëlqejnë. Ju do të keni kohë për të bërë gjëra që ju lumturojnë dhe ju mbushin me harmoni. Në mjedisin tuaj familjar do të keni ndihmën dhe mbështetjen përfundimtare të njerëzve tuaj të dashur në çdo hap apo plan. Më 25/1 Hëna e re në shenjën e Ujorit ben nje katerkendesh me Uranin ne Dem, mund të sjellë informacione nga njerëzit përreth jush që ose do t’ju surprizojnë ose ndoshta ju bezdisin te tjeret nga xhelozia por n je gje te keni ne mendje  juve jeni fitimtare ne pune ne dshuri  ne fillime te reja  anaskaloni cdo grindje keto dy dit .

Parashikimet në dashuri: Me Aferditen  qe ndodhet ne shenjen e Peshqeve  formon nje gjashtkendesh me Jupiterin  qe ndodhet ne shenjen e Bricjapit nga data 23/1, priten surpriza dhe shumë momente të bukura me i/e dashuren  tuaj.Në dashuri ju që jeni në një marrëdhënie, do të kaloni një kohë shumë të mirë këtë javë dhe do të shijoni momentet tuaja të ngrohta me bashkëshortin tuaj. Ju do të ri ndizni marrëdhënien tuaj me ëndrrat dhe planet e reja për jetën tuaj të përbashkët dhe kjo do t’ju bëjë edhe më të dashur dhe më të dobishëm.

Parashikimet profesionale: Në karrierën tuaj profesionale jeni përqendruar në progresin tuaj dhe në qëllimin tuaj për të gjetur një punë më të mirë, kjo tani është shumë afër jush, dhe nuk ka mundësi që këto ditë të merrni lajmet për një promovim apo rritje në pagën tuaj.Ju e meritoni sepse keni punuar shumë, keni dhënë më së miri tuaj në një nivel bashkëpunimi dhe organizimi, ndërkohë që qëndrueshmëria juaj ju bën të dalloni.Në financat tuaja imazhi juaj është shumë më e mirë dhe ju falënderoj, ka shumë mundësi që do t’ju kërkohet t’i jepni disa para një personi të afërt, i cili është i mirë të mendoni shumë kohë para se ta bëni atë.

 

SHIGJETARI

 

Të përgjithshmet: Me futjen e Diellit ne shenjen e Ujorit me date 21/1, do t’ju ndihmoje shumë që të organizoni nevojat tuaja brenda jush dhe t’i jepni përparësi atyre në mënyrën më korrekte .Kjo javë do të jetë vendimtare për finalizimin e disa vendimeve që do t’ju kërkohet të merrni. Disa bashkëpunime në një nivel shoqëror duhet të mbyllen ose të rishikohen.Mundohuni të merrni kohën që ju nevojitet, vlerësoni çdo detaj ne lëvizjet tuaja si dhe të të tjerëve dhe shihni të mirën e përgjithshme të vendimeve tuaja. Ju do të takoni miq nga e kaluara dhe kjo do t’ju japë kënaqësi të madhe. Më 25/1 Hëna e re në shenjën e Ujorit ben nje katerkendesh me Uranin ne Dem, mund të sjellë informacione nga njerëzit përreth jush që ose do t’ju surprizojnë ose ndoshta ju bezdisin te tjeret nga xhelozia por n je gje te keni ne mendje  juve jeni fitimtare ne pune ne dshuri  ne fillime te reja  anaskaloni cdo grindje keto dy dite.

Parashikimet në dashuri: Me Aferditen  qe ndodhet ne shenjen e Peshqeve  formon nje gjashtkendesh me Jupiterin  qe ndodhet ne shenjen e Bricjapit nga data 23/1, priten surpriza dhe shumë momente të bukura me i/e dashuren  tuaj.Në dashuri ju që jeni vetëm, Afërdita ne shenjen e Peshqeve ka plane të tjera për ju dhe shëtitjet tuaja të vetmuara do marrin fund. Së shpejti do të ndjeni shigjetat e dashurisë. Një dashuri e re vjen në jetën tuaj, prandaj mirëpriteni ate.

Parashikimet profesionale: Në efikasitetin tuaj profesional, qëndrueshmëria dhe puna e madhe janë karakteristikat e ditëve të kësaj jave, doni të përmbushni pjesën më të madhe nga puna që keni ndërmarrë dhe pavarësisht nga stresi ose ankthi që do të ndjeni, do të shihni gjithçka që mund të bëni dhe do të shpërbleheni shumë bujarisht për këtë.Në financat tuaja lëvizni vazhdimisht, jepni përparësi nevojave tuaja, mos bëni shpenzime të panevojshme, koha është e vështirë dhe nuk duhet ta harroni në asnjë moment.

 

BRICJAPI

 

Të përgjithshmet: Me futjen e Diellit ne shenjen e Ujorit me date 21/1, do t’ju ndihmoje shumë që të organizoni nevojat tuaja brenda jush dhe t’i jepni përparësi atyre në mënyrën më korrekte, pasi duhet të bëni shumë punë për të përfunduar dhe plotësuar hipotezat dhe rastet e pazgjidhura në punët tuaja të rëndësishme.Do të ketë nxitim të mjaftueshëm, por mos u mërzitni pasi në fund do ji arrini te gjitha ato qe synoni. Daljet me miqtë, të njohurit dhe kontaktet me njerëzit që do të jenë të dobishme për ju në të ardhmen. Në mjedisin tuaj familjar mund të ndjeni atmosferën negative të disa njerëzve. Më 25/1 Hëna e re në shenjën e Ujorit ben nje katerkendesh me Uranin ne Dem, mund të sjellë informacione nga njerëzit përreth jush që ose do t’ju surprizojnë ose ndoshta ju bezdisin te tjeret nga xhelozia por n je gje te keni ne mendje  juve jeni fitimtare ne pune ne dshuri  ne fillime te reja  anaskaloni cdo grindje keto dy dit .

Parashikimet në dashuri: Me Aferditen  qe ndodhet ne shenjen e Peshqeve  formon nje gjashtkendesh me Jupiterin  qe ndodhet ne shenjen e Bricjapit nga data 23/1, priten surpriza dhe shumë momente të bukura me i/e dashuren  tuaj.Në dashuri, keni çdo arsye për të paraqitur personin tuaj të dashur dhe për të formalizuar marrëdhënien tuaj, pasi zemra juaj ju ka udhëhequr në rrugën e duhur. Ju që jeni ende beqar, një takim me një person nga e kaluara do ju magjepsë dhe do t’ju shqetësojë pasi prania juaj do t’ju mbushë me ëndrra dhe dëshira.

Parashikimet profesionale: Profesionalisht gjërat këtë javë do të kenë shumë vështirësi, sepse disa dështime do t’ju mërzitin. Mos u besoni kolegëve tuaj kaq lehtë dhe mos i zbuloni planet e ardhshme të biznesit, konkurrenca është e madhe dhe duhet t’i mbani fshehta në mënyrë që të ruani qëllimet tuaja.Në financat tuaja shmangni shpenzimet e panevojshme, mos shpenzoni më shumë sesa mundeni, pasi zgjerimi i detyrimi juaja rritet dhe ekziston rreziku që ju të ekspozoheni.

 

UJORI

 

Të përgjithshmet: Me futjen e Diellit ne shenjen e Ujorit me date 21/1, do t’ju ndihmoje shumë që të organizoni nevojat tuaja brenda jush dhe t’i jepni përparësi atyre në mënyrën më korrekte. Në mënyrë shoqërore do të keni mundësi për të arritur qëllimet që keni në mendje.Në mjedisin tuaj familjar do të ketë surpriza të bukura që do t’ju japin gëzim dhe kënaqësi, paqja dhe harmonia familjare janë vlera shumë të rëndësishme për ju dhe keni çdo arsye për t’i mbështetur ato. Më 25/1 Hëna e re në shenjën e Ujorit ben nje katerkendesh me Uranin ne Dem, mund të sjellë informacione nga njerëzit përreth jush që ose do t’ju surprizojnë ose ndoshta ju bezdisin te tjeret nga xhelozia por n je gje te keni ne mendje  juve jeni fitimtare ne pune ne dshuri  ne fillime te reja  anaskaloni cdo grindje keto dy dite.

Parashikimet në dashuri: Me Aferditen  qe ndodhet ne shenjen e Peshqeve  formon nje gjashtkendesh me Jupiterin  qe ndodhet ne shenjen e Bricjapit nga data 23/1, priten surpriza dhe shumë momente të bukura me i/e dashuren  tuaj.Në dashuri marrëdhënia juaj këtë javë do të shkoj me qetësi dhe harmoni. Ju do t’i ndani gjërat me partnerin tuaj, do të ndani momente të bukura dhe kjo është një arsye për t’ju berë të buzëqeshni dhe për të ndier lumturi.Marrëdhënia juaj është në mënyrën që ju dëshironi dhe përmbushni të gjitha parakushtet për të shkuar më tej.

Parashikimet profesionale: Në profesionin tuaj karakteri organizativ, qëndrueshmëria dhe puna juaj e vështirë këtë javë do të jetë e lartë, pasi partneritetet e reja do të ringjallin biznesin tuaj.Puna nuk ju tremb dhe kjo ju ben te jepni gjithe forcën tuaj, por mos bëheni shumë tepruess sepse keni nevojë për një pushim, përpiquni t’i jepni vetes kohë për pushim dhe relaksim.Në financat tuaja keni atmosferën pozitive të planetit, pasi konsistenca juaj në aspektin e pagesave dhe mbajtja e buxhetit tuaj është një nga karakteristikat tuaja që keni çdo arsye të ndiheni të sigurt.

 

PESHQIT

 

Të përgjithshmet: Me futjen e Diellit ne shenjen e Ujorit me date 21/1, do t’ju ndihmoje shumë që të organizoni nevojat tuaja brenda jush dhe t’i jepni përparësi atyre në mënyrën më korrekte.Çdo gjë do të shkojë mirë, duhet të keni udhëzuesin tuaj dhe të mbani mendim pozitiv dhe qetësi në shpirtin tuaj.Lodhja e hapësirës së kaluar ju fton që të jepni kohë për paqe dhe relaksim, prandaj kushtoni kohë dhe bëni gjëra që ju bëjnë të ndiheni bukur. Në mjedisin tuaj familjar do të ketë disa lëvizje nga njerëzit rreth jush që do të përpiqen të rivendosin marrëdhëniet tuaja. Më 25/1 Hëna e re në shenjën e Ujorit ben nje katerkendesh me Uranin ne Dem, mund të sjellë informacione nga njerëzit përreth jush që ose do t’ju surprizojnë ose ndoshta ju bezdisin te tjeret nga xhelozia por n je gje te keni ne mendje  juve jeni fitimtare ne pune ne dshuri  ne fillime te reja  anaskaloni cdo grindje keto dy dite.

Parashikimet në dashuri: Me Aferditen  qe ndodhet ne shenjen e Peshqeve  formon nje gjashtkendesh me Jupiterin  qe ndodhet ne shenjen e Bricjapit nga data 23/1, priten surpriza dhe shumë momente të bukura me i/e dashuren  tuaj.Në dashuri, çdo gjë në marrëdhënien tuaj duket të jetë e bukur dhe harmonike këtë javë, pasi partneri juaj është pranë jush dhe emocionet që ushqen për ju janë të vërteta dhe të ndershme.Ju duhet të ndiheni shumë me fat që në jetën tuaj e keni këtë njeri pranë jush, prandaj sigurohuni që të kujdesenipër te dhe ta vlerësoni dashurinë dhe përkushtimin e tij në çdo kohë.

Parashikimet profesionale: Në karrierën tuaj profesionale, keni përjetuar shumë lodhje këtë periudhë, por nuk jeni një nga ata që dorëzohen, këmbëngulja juaj për plotësimin e temës që ju keni marrë këtë javë ju shpërblen, pasi tani po arrini arritjen totale të qëllimit tuaj shumë të rëndësishëm njohja juaj do t’ju japë lehtësim të madh.Në financat tuaja, përpiquni të vazhdoni në këtë mënyrë, keni arritur të vendosni shumë gjëra në një rregull, dhe kjo do t’ju bëjë të ndiheni më në fund se vështirësitë kanë kaluar.