Pak filozofi në reformën në Drejtësi ! Nga Flutura Tota

Pak filozofi në reformën në Drejtësi ! Nga Flutura Tota

2007
0

Pedagogët e Jurisprudencës, kandidatë për në trupën e këshillave për vettingun nuk njohin prokurorët dhe gjykatësit. Një filozof në jurinë përzgjedhëse tronditet nga përgjigjet e pedagogëve të juridikut dhe magjistraturës….  Dy nga 5 kandidatët që dëgjuat do të jenë anëtarë të trupës që do të hetojë mbi prokurorët dhe gjykatësit… Punë ka , por si duket mungojnë profesionistët…